Ochrana osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů – u nás jste v bezpečí

1. Účel dokumentu

Účelem tohoto dokumentu je poskytnout Vám, zákazníkům společnosti IXPERTA s.r.o, se sídlem Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha 9 – Libeň, vedená u Městského soudu v Praze, oddíl C vložka 117991 (dále jen „Správce“) a všem kteří mají s námi smluvní vztah, přehledné a srozumitelní informace především o:

  • jaké osobní údaje shromažďujeme a k jakým účelům
  • jakým způsobem osobní údaje zpracováváme a jak zajišťujeme jejich ochranu
  • komu osobní údaje svých klientů předáváme,
  • jaká jsou vaše práva ve vztahu k osobním údajům zpracovávaným námi
Pokud zde nenajdete odpovědi na Vaše otázky, které se týkají Vašich osobních údajů, nebo chcete některé informace podrobněji vysvětlit, napište nám e-mail na  nebo nám zavolejte na +420 266 063 333.

2. Zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů v obchodním styku

V rámci obchodního styku a realizace obchodních zakázek zpracováváme pro přípravu a plnění smlouvy s Vámi (jste-li obchodním partnerem přímo Vy – fyzická osoba), resp. na základě oprávněného zájmu našeho a našich obchodních partnerů (jste-li kontaktní osobou našeho obchodního partnera) a z části i na základě našich zákonných povinností Vaše osobní údaje zejména při těchto činnostech:

  • použití osobních údajů v rámci realizace zakázek a obchodního styku
  • vzájemné informování o bankovním spojení a identifikačních údajích
  • aktivity plynoucí ze smluvních vztahů například fakturace, uskutečňování bankovních převodů a další plnění smluvních povinností plynoucích ze smluvního vztahu
  • uchovávání a archivování údajů dle zákonných požadavků

V rámci obchodního styku zpracováváme Vaše identifikační údaje (např. jméno, příjmení, tituly, název zaměstnavatele a pracovní pozici, DIČ u podnikajících fyzických osob), kontaktní údaje (např., adresy, telefonní, emailové a jiné spojení), údaje o společnosti a pracovním zařazení (např. společnost zaměstnavatele, pracovní pozice, oddělení, rozhodovací pravomoc), záznamy o Vaší komunikaci s námi (odeslané a přijaté emaily, časy telefonních hovorů, webkolaborace, příp. presence, doručená a odeslaná pošta).

Údaje uchováváme po dobu 5 let od jejich posledního využití, v případě účetních a daňových dokladů potom po dobu zákonem stanovených lhůt archivace.

Zpracování osobních údajů na základě oprávněného zájmu

Na základě našich oprávněných zájmů na ochranu našeho majetku, našich právních nároků a na neustálé hodnocení a zlepšování poskytovaných služeb zpracováváme Vaše osobní údaje pro:

  • Záznam z kamerového systému (pokud nás navštívíte v našich kancelářích)

Obrazové záznamy bez zvuku uchováváme po dobu 7 dnů od jejich pořízení. Déle pouze v případě zachycení konkrétního přečinu jako důkazní materiál do doby jeho vyšetření příslušnými orgány.

  • Nahrávání telefonních hovorů (pokud nám zavoláte na náš helpdesk / dispečink)

Hlasové záznamy uchováváme po dobu 6 měsíců od jejich pořízení. Déle pouze v případě vzniku konkrétního sporu do doby jeho vyřešení.

Zpracování osobních údajů s Vaším souhlasem

Zpracování osobních údajů, které pro společnost IXPERTA s.r.o. nevyplývá z právních předpisů a ani není v jejím oprávněném zájmu, může být prováděno jen s Vašim souhlasem. Poskytnutí takového souhlasu je zcela na Vašem rozhodnutí. Jedná se o zpracování pro tyto účely:

  • zasílání pozvánek na řadu IT seminářů, školení a workshopů
  • zasílání pozvánek na večery věnované našim zákazníkům
  • poděkování milou pozorností či symbolickým dárkem

Udělený souhlas se zpracováním osobních údajů pro uvedené marketingové účely můžete kdykoliv odvolat. Odvolání souhlasu je možné například prostřednictvím e-mailu na  nebo dopisu na adresu společnosti Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha 9. Odvolání souhlasu se nevztahuje na Vaše údaje zpracovávané na základě jiných právních základů uvedených výše.

Zásady používání cookies

Tato webová stránka používá cookies. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby.

Nutné cookies

Nutné cookies pomáhají k tomu, aby byla webová stránka použitelná tak, že umožní základní funkce jako navigace stránky a přístup k zabezpečeným sekcím webové stránky. Webová stránka nemůže správně fungovat bez těchto cookies.

Vydavatel cookie: CookieBot

Název: CookieConsent

Ukládá stav souhlasu uživatele se soubory cookie pro aktuální doménu.

Vypršení: 1 rok
Typ: HTTP

Vydavatel cookie: Elementor

Název: elementor

Používá se v kontextu s tématem webu WordPress. Soubor cookie umožňuje vlastníkovi webových stránek implementovat nebo měnit obsah webových stránek v reálném čase.

Vypršení: perzistentní
Typ: HTTP

Statistické cookies

Statistické cookies pomáhají majitelům webových stránek, aby porozuměli, jak návštěvníci používají webové stránky. Anonymně sbírají a sdělují informace.

Vydavatel cookie: Google, Inc.

Název: _ga

Registruje jedinečné ID, které se používá ke generování statistických údajů o tom, jak návštěvník používá webovou stránku.

Vypršení: 2 roky
Typ: HTTP

Vydavatel cookie: Google, Inc.

Název: _gat

Používá Google Analytics ke snížení počtu požadavků.

Vypršení: 1 den
Typ: HTTP

Vydavatel cookie: Google, Inc.

Název: _gid

Registruje jedinečné ID, které se používá ke generování statistických údajů o tom, jak návštěvník používá webovou stránku.

Vypršení: 1 den
Typ: HTTP

Vydavatel cookie: Smartlook

Název: f0189a22486d#

Registruje jedinečné ID, které se používá ke generování statistických údajů o tom, jak návštěvník používá webovou stránku.

Vypršení: po uzavření session
Typ: HTTP

Marketingové cookies

Marketingové cookies jsou používány pro sledování návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazit reklamu, která je relevantní a zajímavá pro jednotlivého uživatele a tímto hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.

Vydavatel cookie: Google, Inc.

Název:ads/ga-audiences

Používá Google AdWords k opětovnému oslovení návštěvníků, kteří pravděpodobně provedou konverzi na zákazníky na základě chování návštěvníků online na různých webech.

Vypršení: session
Typ: pixel

Vydavatel cookie: Google, Inc.

Název: NID

Registruje jedinečné ID, které identifikuje zařízení vracejícího se uživatele. ID se používá pro cílené reklamy.

Vypršení: 6 měsíců
Typ: HTTP

Vydavatel cookie: Smartlook

Název: SL_C_xxx_KEY

Shromažďuje statistické údaje související s návštěvami webu uživatele, jako je počet návštěv, průměrný čas strávený na webu a jaké stránky byly načteny. Účelem je segmentovat uživatele webových stránek podle faktorů, jako je demografická a geografická poloha, aby mediální a marketingové agentury mohly strukturovat a porozumět svým cílovým skupinám a umožnit tak přizpůsobenou online reklamu.

Vypršení: 1 rok
Typ: HTTP

Vydavatel cookie: Smartlook

Název: SL_L_xxx_KEY

Shromažďuje statistické údaje související s návštěvami webu uživatele, jako je počet návštěv, průměrný čas strávený na webu a jaké stránky byly načteny. Účelem je segmentovat uživatele webových stránek podle faktorů, jako je demografická a geografická poloha, aby mediální a marketingové agentury mohly strukturovat a porozumět svým cílovým skupinám a umožnit tak přizpůsobenou online reklamu.

Vypršení: perzistentní
Typ: HTTP

Vydavatel cookie: Smartlook

Název: SL_C_xxx_SID

Shromažďuje statistické údaje související s návštěvami webu uživatele, jako je počet návštěv, průměrný čas strávený na webu a jaké stránky byly načteny. Účelem je segmentovat uživatele webových stránek podle faktorů, jako je demografická a geografická poloha, aby mediální a marketingové agentury mohly strukturovat a porozumět svým cílovým skupinám a umožnit tak přizpůsobenou online reklamu.

Vypršení: 1 rok
Typ: HTTP

Vydavatel cookie: Smartlook

Název: SL_L_xxx_SID

Shromažďuje statistické údaje související s návštěvami webu uživatele, jako je počet návštěv, průměrný čas strávený na webu a jaké stránky byly načteny. Účelem je segmentovat uživatele webových stránek podle faktorů, jako je demografická a geografická poloha, aby mediální a marketingové agentury mohly strukturovat a porozumět svým cílovým skupinám a umožnit tak přizpůsobenou online reklamu.

Vypršení: perzistentní
Typ: HTTP

Vydavatel cookie: Smartlook

Název: SL_C_xxx_VID

Shromažďuje statistické údaje související s návštěvami webu uživatele, jako je počet návštěv, průměrný čas strávený na webu a jaké stránky byly načteny. Účelem je segmentovat uživatele webových stránek podle faktorů, jako je demografická a geografická poloha, aby mediální a marketingové agentury mohly strukturovat a porozumět svým cílovým skupinám a umožnit tak přizpůsobenou online reklamu.

Vypršení: 1 rok
Typ: HTTP

Vydavatel cookie: Smartlook

Název: SL_L_xxx_VID

Shromažďuje statistické údaje související s návštěvami webu uživatele, jako je počet návštěv, průměrný čas strávený na webu a jaké stránky byly načteny. Účelem je segmentovat uživatele webových stránek podle faktorů, jako je demografická a geografická poloha, aby mediální a marketingové agentury mohly strukturovat a porozumět svým cílovým skupinám a umožnit tak přizpůsobenou online reklamu.

Vypršení: perzistentní
Typ: HTTP

3. Způsob zpracování

Vaše osobní údaje jsou u nás důsledně chráněny. Zpracovávání Vašich osobních údajů provádíme manuálně i v elektronických informačních systémech, které podléhají stálé a přísné fyzické, technické i procedurální kontrole. Veškeré osoby, které s osobními údaji přicházejí do styku v rámci pracovních povinností, jsou vázány mlčenlivostí.

4. Zpřístupnění

Vaše údaje můžeme předat společnostem (poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, dceřiným firmám, a to i těm, které v současné době ještě nevyužíváme), které nám pomáhají s našimi činnostmi, např. s komunikací s Vámi. Pokud využíváme společnosti mimo EHP (evropský hospodářský prostor), tak vždy pouze v zemích poskytujících odpovídající ochranu Vašich osobních údajů, nebo na základě odpovídajících záruk.

5. Vaše práva

Dle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaze těchto osobních údajů,
  • v případě zpracování na základě Vašeho souhlasu vzít svůj souhlas kdykoliv zpět,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Tato svá práva můžete uplatnit u Správce – společnosti IXPERTA s.r.o., například zasláním e-mailu na  nebo dopisu na adresu společnosti Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha 9.

Vždy Vás bez zbytečného odkladu informujeme o vyřízení Vaší žádosti.

V Praze dne 24. 5. 2018.

Naši klíčoví partneři

Společně jsme naladěni na vlnu IXPERTA